1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Oldtimer Messe Tulln 2021

Mei 2021

Oldtimers Te Koop >

Het grootste auto-evenement van Oostenrijk is Oldtimer Messe Tulln. De beurs heeft meer dan 750 exposanten uit buiten- en binnenland die hun producten en diensten presenteren. Van compleet gerestaureerde voertuigen tot klassieke auto onderdelen, modelauto’s en literatuur. Kortom, deze expositie heeft alles wat betreft klassieke voertuigen. Er zijn meer dan 90 autoclubs met hun voertuigen die zij aan u in mei 2021 presenteren.

 

Oldtimer beurs Messe Tulln biedt niet alleen oldtimers aan, maar ook youngtimers, tractoren, bromfietsen, een onderdelenmarkt voor auto’s, motorfietsen en er vindt een veiling plaats. Dit wordt aan u gepresenteerd door middel van 85.000 m² oppervlakte, waarvan 55.000 m² buiten en 30.000 m² in 9 hallen.

 

Er zijn 7000 parkeerplaatsen rondom het expositiecentrum. Er is ook gedacht aan invalidenparkeerplaatsen, deze zijn beschikbaar bij de parkeerplaats in het oosten en tussen de ingang naar het zuiden. Daarnaast zijn alle hallen ook drempelvrij toegankelijk. Van de meer afgelegen parkeerplaatsen is een gratis pendeldienst naar de hoofdingang van de expositie geregeld. Parkeren is gratis! De toegangsprijzen zijn €15 voor een volwassene en €5 voor kinderen tot en met 15 jaar. De openingstijden zijn ruim en geven u genoeg tijd om rond te kunnen kijken. Het adres is Messegelände TULLN, 3430 Tulln.