Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Morris Minor 1000 Traveller


Zoekt u een Morris?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Morris!

Heeft u een Morris en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Morris Minor 1000 Traveller | Body-off gerestaureerd | Show Condition | 1968

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Show condition
- Niet gereden na restauratie
- 5-versnellingsbak

Body-off gerestaureerde Morris Minor 1000 Traveller te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Morris Minor 1000 Traveller uit 1968. Deze Morris is zeer recent body-off en bare metal gerestaureerd en verkeert nu in een absolute show condition. We kunnen met recht zeggen dat dit de mooiste Morris Minor Traveller in de markt verkrijgbaar is op dit moment. Er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een prachtexemplaar van te maken. Een mooiere Morris Minor 1000 Traveller gaat u niet snel tegenkomen.

Morris Minor 1000 Traveller met diverse opties te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Morris Minor Traveller door een echte specialist gerestaureerd. De kwaliteit van de restauratie is op topniveau en het eindresultaat is verbluffend. De lak, het chroomwerk en het op maat gemaakte houtwerk ziet er prachtig uit. Deze Morris is tevens voorzien van een aantal gewilde extra’s zoals een 5-versnellingsbak, luxe comfortabele stoelen en een extra set wielen met nieuwe banden. Kortom, een topexemplaar dat helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Morris Minor 1000 Traveller kopen?
Bent u op zoek naar de mooiste Morris Minor 1000 Traveller die op dit moment te koop staat? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m2256
  • Merk: Morris
  • Model: Minor
  • Jaar: 1968