Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Mercedes-Benz SSK 100


Zoekt u een Mercedes Benz?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Mercedes Benz!

Heeft u een Mercedes Benz en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Mercedes-Benz SSK 100 Replica op VW basis | Goede staat | 1983

Highlights:

- Replica van de Mercedes-Benz SSK 100
- Goede staat
- Op basis van een Volkswagen Kever
- 1570cc 4-cilinder motor

Mercedes-Benz SSK 100 replica te koop
Bent u op zoek naar een unieke en zeldzame klassieker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan deze replica van de iconische Mercedes-Benz SSK 100. Deze auto werd gebouwd tussen 1928 en 1932 en is een van de meest gewaardeerde vooroorlogse sportwagens ooit. Door zijn legendarische verleden is de SSK 100 extreem exclusief en voor de meeste mensen onbetaalbaar geworden. Zo exclusief dat mensen op zoek gingen naar een alternatief. Het antwoord hierop: een replica op basis van de Volkswagen Kever. Aangedreven door een 1570cc 4-cilinder motor zorgt deze oldtimer voor een onvergetelijke rijervaring.

Replica van de Mercedes-Benz SSK 100 te koop
De klassieker die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Het two-tone lakwerk past helemaal bij de oldtimer en benadrukt nog eens extra de mooie lijnen. De chromen spaakwielen verkeren in een zeer goede staat en passen helemaal bij deze oldtimer. Het interieur is voorzien van een houten dashboard en stuurwiel. Kortom, een erg leuke SSK 100 replica die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Mercedes-Benz SSK 100 Replica kopen?
Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz SSK 100 Replica? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v8641
  • Merk: Mercedes Benz
  • Model: SSK Roadster
  • Jaar: 1983