Zondag 4 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00)

Porsche Renntransporter

Prijs op aanvraag

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's

Martini Racing Renntransporter | O317K | One-of-a-kind | 1971

Highlights:

- Perfecte rebuild van de beroemde Mercedes-Benz Martini Racing Truck
- Uitvoerig gerestaureerd
- One-of-a-kind
- Ruimte voor 4 klassieke Porsches

Uitvoerig gerestaureerde Mercedes-Benz Porsche Renntransporter te koop
Wat begon als een simpele schets en een idee tussen 2 kameraden is uitgegroeid tot een enorm project en iconische klassieker. Met trots presenteren wij u een van de meest bijzondere en indrukwekkende klassiekers die we in onze collectie hebben gehad, de Mercedes-Benz O317K Porsche Martini Renntransporter. Deze Renntransporter is uitvoerig gerestaureerd in de periode van 2005 t/m 2016 en is de creatie van een carrosseriebouwer die onder andere vrachtwagens voor het raceteam van Ferrari heeft gebouwd.

De vorige eigenaar van deze Renntransporter is de oud eigenaar van een vrachtwagen carrosseriebedrijf en is tevens fervent Porsche liefhebber. Het is altijd zijn droom geweest om deze 2 passies te combineren en zo ontstond het idee om de iconische Porsche/Martini racing truck na te bouwen.

Extreem zeldzame Porsche/Martini Racing Truck te koop
Voor zover bekend zijn er slechts 2 originele Porsche Renntransporters ter wereld over, beiden zijn in bezit van Porsche en zullen nooit te koop komen. De klassieker die we hier te koop aanbieden is een prachtige rebuilt van het origineel. Omdat ze de vrachtwagen zo origineel mogelijk wilden houden, was het belangrijk dat er optisch alleen maar originele onderdelen werden gebruikt. U kunt zich wel voorstellen wat voor zoektocht het bijvoorbeeld was om een originele grille te vinden of de Mercedes-Benz OM346 indoor floor motor. Het project heeft dan ook niet voor niets maar liefst 11 jaar in beslag genomen. Over ieder onderdeel is nagedacht en geen enkel detail is overgeslagen tijdens de restauratie.

Mercedes-Benz Martini Racing Truck te koop
Naast het feit dat de Renntransporter er prachtig uitziet, is de kwaliteit van de bouw misschien nog wel specialer. De restauratie is van een ongekend niveau. Net als bij de originele Renntransporter wordt er gebruik gemaakt van dubbele scharnieren aan de laadklep, wat ruimte biedt aan maar liefst 4 Porsche 917 auto’s.

Mercedes-Benz Porsche Renntransporter kopen?
Bent u op zoek naar een prachtige en unieke aanvulling op uw Porsche collectie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: m4548
  • Merk: Porsche
  • Model: Renntransporter
  • Jaar: 1971
  • Int. nr.: Nee
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Porsche?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Porsche!

Heeft u een Porsche en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen