1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Oldtimer Meeting Baden-Baden 2023

Juli 2023

Oldtimers Te Koop >

Deskundigen uit de klassieke wereld noemen Internationale Oldtimer-Meeting Baden-Baden ‘De mooiste klassieke autobeurs van Duitsland, een echt openluchtmuseum over de autogeschiedenis in een prachtige groene omgeving’. Baden-Baden is sinds 1976 een ontmoetingsplaats geworden voor autoliefhebbers van over heel Europa. De expositie vindt plaats in juli 2023. U kunt hier genieten van al het moois, maar u kunt hier ook oldtimers kopen.

 

Uit maar liefst negen decennia autogeschiedenis zijn er meer dan 350 klassieke auto’s aanwezig op de beurs. Er zijn jaarlijks ruim 20.000 bezoekers op de beurs om de geweldige oldtimers te bewonderen. Eregasten zijn voertuigen van merken zoals Bentley die in het middelpunt van het evenement staan. Hiernaast worden de Britse oldtimers in een indrukwekkende show gepresenteerd aan u. Voor iedere oldtimerliefhebber is het zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken en genieten van al het moois. Voor een toegangsticket voor volwassenen betaalt u €11 en voor kinderen betaalt u €6. Het adres is Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.