1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Oldtimer Meeting Baden-Baden 2022

Juli 2022

Oldtimers Te Koop >

‘De mooiste klassieke autobeurs van Duitsland, een echt openluchtmuseum over de autogeschiedenis in een prachtige groene omgeving’ aldus deskundigen uit de klassieke wereld. Het gaat natuurlijk om Internationale Oldtimer-Meeting Baden-Baden. Deze beurs is sinds 1976 een ontmoetingsplaats voor autoliefhebbers van over heel Europa. De beurs zal plaatsvinden in juli 2022. Op de beurs kunt u genieten van alle mooie oldtimers, maar u kunt hier ook oldtimers kopen.

 

Er zijn op de beurs meer dan 350 klassieke auto’s aanwezig uit negen decennia autogeschiedenis. Meer dan 20.000 bezoekers worden verwacht om de geweldige oldtimers te bewonderen. Voertuigen van merken zoals Bentley staan als eregast in het middelpunt van het evenement. Daarnaast worden in een indrukwekkende show de Britse oldtimers gepresenteerd aan u. Voor iedere oldtimerliefhebber is het zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het moois. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11 en voor kinderen bedraagt het €6. Het adres is Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.