1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Oldtimer Meeting Baden-Baden 2019

12 juli tot en met 14 juli 2019

Oldtimers Te Koop >

Internationale Oldtimer-Meeting Baden-Baden is volgens deskundigen uit de klassieke wereld ‘de mooiste klassieke autobeurs van Duitsland, een echt openluchtmuseum over de autogeschiedenis in een prachtige groene omgeving.’ Sinds 1976 is de stad Baden-Baden een ontmoetingsplaats voor autoliefhebbers van over heel Europa. De beurs zal plaatsvinden op 12 tot en met 14 juli 2019.

 

Op de beurs kunt u uitkijken naar meer dan 350 klassieke auto’s uit negen decennia autogeschiedenis. Er worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht om de prachtige oldtimers te bewonderen. Als eregast staan voertuigen van het merk Bentley in het middelpunt van het evenement van dit jaar. In een speciale show worden de Britse oldtimers gepresenteerd aan u. Deze indrukwekkende gebeurtenis is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

 

Er zijn ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om eens rustig rond te kijken. De toegangsprijzen kunnen u niet tegenhouden. Op vrijdag kost entree voor een volwassenen €6 en voor kinderen €4. Op zaterdag en zondag kost entree voor volwassenen €11 en voor kinderen €6. Het adres is Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.