1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Autojumble 2021

September 2021

Oldtimers Te Koop >

De wereldberoemde International Autojumble is de grootste openluchtbeurs voor auto-artikelen aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Op dit unieke Beaulieu evenement zijn meer dan 2000 kramen te vinden. Hierop vindt u allerlei klassieke auto-onderdelen en andere artikelen. ‘Als je het op Beaulieu niet kunt vinden, bestaat het niet!’ wordt er vaak gezegd. De beurs vindt plaats in september 2021.

 

Op de automarkt van International Autojumble worden door privé eigenaren ongeveer 200 voertuigen te koop aangeboden. De oldtimers zijn dan ook van alle leeftijden en in elke staat. Sommigen zijn uniek, anderen functioneel. Op de ‘Grand Marquee’ bevindt zich een 2000 m² aan overdekte marktruimte. Deze biedt u de kans om tussen de auto-artikelen rond te snuffelen. Zo ook bij de dealermarkt wordt een geweldige selectie van oldtimers aangeboden die uit de klassiekerhandel komen. Bij de meer dan 2000 kramen vindt u autorommel, automobielen en andere auto-artikelen.

 

Door de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken op deze oldtimerbeurs. De toegangsprijzen bedragen £15.50 voor een volwassenen en £9.90 voor kinderen. Parkeerkosten zijn gratis. Voor het adres voert u de postcode van Beaulieu, SO42 72N, in op uw navigatiesysteem en volg de bruin-met-witte borden naar het beursterrein.