1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Autojumble 2020

5 september 2020 – 6 september 2020

Oldtimers Te Koop >

De wereldberoemde beurs International Autojumble is de grootste openluchtexpositie voor auto-artikelen aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Op dit unieke Beaulieu evenement kunt u meer dan 2000 kramen vinden. Deze zijn allemaal boordevol met allerlei klassieke auto-onderdelen en andere artikelen. ‘Als je het op Beaulieu niet kunt vinden, bestaat het niet!’ wordt er vaak gezegd. De beurs vindt plaats in september 2020.

 

Ongeveer 200 voertuigen worden te koop aangeboden op de automarkt van International Autojumble door privé eigenaars. De oldtimers zijn van alle leeftijden en in elke staat. Sommigen zijn uniek, anderen zijn weer functioneel. Op de ‘Grand Marquee’  is een 2000 m² aan overdekte marktruimte. Deze ruimte geeft u een unieke kans om tussen de auto-artikelen te snuffelen. Zo ook bij de dealermarkt vindt u een prachtige selectie van oldtimers die uit de klassiekerhandel te koop worden aangeboden. Bij de meer dan 2000 kramen kunt u genieten van de autorommel, automobielen en andere auto-artikelen.

 

De beurs biedt ruime openingstijden en zo kunt u rustig rondkijken op deze oldtimer expositie. De toegangsprijzen bedragen £15.50 voor een volwassenen en £9.90 voor kinderen. Parkeerkosten zijn gratis. Voor het adres voert u de postcode van Beaulieu, SO42 72N, in op uw navigatiesysteem en volg de bruin-met-witte borden naar het beursterrein.