1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

International Autojumble 2019

7 en 8 september 2019

Oldtimers Te Koop >

De wereldberoemde International Autojumble is de grootste openluchtbeurs voor auto-artikelen aan deze kant van de Atlantische Oceaan. U kunt op dit unieke Beaulieu evenement meer dan 2000 kramen vinden. Deze zijn allemaal boordevol met allerlei klassieke auto-onderdelen en andere artikelen. ‘Als je het op Beaulieu niet kunt vinden, bestaat het niet!’ wordt er vaak gezegd. De beurs vindt plaats op 7 en 8 september 2019.

 

Op de automarkt van International Autojumble worden ongeveer 200 voertuigen te koop aangeboden door privé eigenaars. De oldtimers zijn van alle leeftijden en in elke staat. Sommigen zijn uniek, anderen zijn functioneel. Op de ‘Grand Marquee’ bevindt zich 2000 m² aan overdekte marktruimte. Deze geeft u een unieke kans om tussen de auto-artikelen te snuffelen. Zo ook bij de dealermarkt vindt u een geweldige selectie van oldtimers die uit de klassiekerhandel te koop worden aangeboden. Bij de meer dan 2000 kramen kunt u genieten van de autorommel, automobielen en andere auto-artikelen.

 

Door de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken op deze oldtimer expositie. De toegangsprijzen bedragen £15.50 voor een volwassenen en £9.90 voor kinderen. Parkeerkosten zijn gratis. Voor het adres voert u de postcode van Beaulieu, SO42 72N, in op uw navigatiesysteem en volg de bruin-met-witte borden naar het beursterrein.