1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Interclassics Maastricht 2022

Januari 2022

Oldtimers Te Koop >

De 29ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats in 2022. Jaarlijks ontvangen zij meer dan 30.000 bezoekers en na 29 jaar mag de expositie zich rekenen tot het selecte groepje van de meest vooraanstaande oldtimerexposities in Europa. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens InterClassics Maastricht in MECC Maastricht in januari 2022.

 

Zoals ieder jaar wordt er ook dit jaar een thema gekoppeld aan de beurs. Dit staat centraal bij Interclassics Maastricht en er zullen dan ook vele activiteiten te zien zijn rondom het gekozen thema. Er zijn daarnaast autoclubs aanwezig en vele andere exposanten om u van alles te laten zien en vertellen wat betreft oldtimers.  Ieder jaar is er ook ‘TopMobiel’, dit zijn de meest mooie auto’s die worden getoond rondom het thema. Er wordt een exclusieve stand opgebouwd met sfeerverlichting en veel ruimte voor elke individuele auto die ertoe leidt dat elke klassieker optimaal tot zijn recht komt. De sfeer wordt ook bepaald dankzij tal van luxe producten als juwelen, kleding en wijnen.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u op uw gemak de beurs kunt bezoeken en bewonderen. Parkeren kost u €3 per uur en maximaal €15 per dag. De toegangsprijs bedraagt zo’n €20,00 per volwassenen. Kinderen tot 12 jaar zijn alle beursdagen gratis. Het adres is MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.