1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Interclassics Maastricht 2021

Januari 2021

Oldtimers Te Koop >

2021 is het jaar waarin de 28ste editie van InterClassics Maastricht plaatsvindt. Jaarlijks ontvangen zij meer dan 30.000 bezoekers en na 28 jaar mag de expositie zich inmiddels rekenen tot het selecte groepje van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen in Europa. Tijdens InterClassics Maastricht in MECC Maastricht kunnen liefhebbers hun hart ophalen in januari 2021.

 

Ieder jaar opnieuw wordt er een thema gekoppeld aan de beurs. Dit staat centraal bij Interclassics Maastricht en er zullen dan ook vele activiteiten te zien zijn rondom het gekozen thema. Ook zijn er autoclubs aanwezig en vele andere exposanten om u van alles te laten zien en vertellen wat betreft oldtimers. Daarnaast is er ieder jaar ‘TopMobiel’, dit zijn de meest mooie auto’s die worden getoond rondom het thema. Er wordt een exclusieve stand opgebouwd met sfeerverlichting en veel ruimte voor elke individuele auto die ertoe leidt dat elke klassieker optimaal tot zijn recht komt. De sfeer wordt mede bepaald door tal van luxe producten als juwelen, kleding en wijnen.

 

Door de ruime openingstijden kunt u op uw gemak de beurs bezoeken en bewonderen. Parkeren kost u €3 per uur en maximaal €15 per dag. De toegangsprijs bedraagt ongeveer €20,00 per volwassenen. Kinderen tot 12 jaar zijn alle beursdagen gratis. Het adres is MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.