1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Interclassics Maastricht 2020

16 tot en met 19 januari 2020

Oldtimers Te Koop >

2020 is het jaar waarin de 27ste editie van InterClassics Maastricht plaatsvindt. Jaarlijks ontvangen zij meer dan 30.000 bezoekers en na 27 jaar mag de expositie zich inmiddels rekenen tot het selecte groepje van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen in Europa. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens InterClassics Maastricht in MECC Maastricht op 16 tot en met 19 januari 2020.

 

Ieder jaar wordt er een thema gekoppeld aan de beurs. Dit staat centraal bij Interclassics Maastricht en er zullen dan ook vele activiteiten te zien zijn rondom het gekozen thema. Er zijn daarnaast autoclubs aanwezig en vele andere exposanten om u van alles te laten zien en vertellen wat betreft oldtimers. Ook is er ieder jaar ‘TopMobiel’, dit zijn de meest mooie auto’s die worden getoond rondom het thema. Er wordt een exclusieve stand opgebouwd met sfeerverlichting en veel ruimte voor elke individuele auto die ertoe leidt dat elke klassieker optimaal tot zijn recht komt. De sfeer wordt mede bepaald door tal van luxe producten als juwelen, kleding en wijnen.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u op uw gemak de beurs kunt bezoeken en bewonderen. Parkeren kost u €3 per uur en maximaal €15 per dag. De toegangsprijs bedraagt €20,00 per volwassenen aan de dagkassa en €17,50 wanneer u de tickets online bestelt. Voor kinderen tot 12 jaar zijn alle beursdagen gratis. Het adres is MECC Maastricht, 6229 GT Maastricht.