1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Hungaroring Classic 2024

Juli 2024

Oldtimers Te Koop >

Hungaroring Classic autorace wordt gehouden in Boedapest en trekt jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. Op dit beroemde evenement zijn meer dan 200 raceauto’s aanwezig. Er worden ongeveer 7 races met allerlei verschillende klassieke auto's gehouden. Op dit evenement zijn een hele hoop dingen te doen en te zien. Het vindt plaats in juli 2024.

 

Er worden meer dan 1.000 auto’s tentoongesteld uit alle hoeken van Europa: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om van 6 verschillende podia te genieten van straatmuzikanten terwijl je kinderen spelletjes spelen. Er zijn veel culinaire hoogstandjes op 6 locaties die een verscheidenheid hebben aan zoete en hartige smaken. Het varieert van speciale hamburgers tot Mexicaans eten. Ook voor degenen die alleen een kopje koffie willen drinken kunnen hier terecht. Daarnaast zijn er getalenteerde kappers aanwezig die prachtige kapsels maken voor de dames. Alles klopt op dit evenement: de kleding, maar ook de kapsels zijn hier eigentijds. Dit wordt mogelijk gemaakt door de stand van Schwarzkopf. Kortom: er is voor iedereen wel wat te doen op dit evenement.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u kunt genieten van alles wat hier te zien en te doen is. Om te zorgen dat u geen races mist kunt u kijken voor de ‘Race Timetable’ op de officiële website. De toegangsprijs is 8900 HUF, wat omgerekend ongeveer € 26 per persoon per dag is. U vindt het adres op de officiële website.