1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Hungaroring Classic 2023

Juli 2023

Oldtimers Te Koop >

In Boedapest vindt u het bekende Hungaroring Classic autorace. Jaarlijks komen er zo’n 50.000 bezoekers naar Hungaroring Classic en er zijn meer dan 200 raceauto’s aanwezig. Op het terrein worden ongeveer 7 races gehouden met allerlei verschillende oldtimers. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te doen op dit oldtimer evenement. Het vindt plaats in juli 2023.

 

Er is voor iedere leeftijd wat te doen op dit evenement. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 1.000 tentoongestelde auto's uit alle hoeken van Europa: Ford, Jaguar, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, Ferrari, Morgan en nog veel meer. Hiernaast kun je van 6 verschillende podia genieten van straatmuzikanten terwijl je kinderen spelletjes spelen. Er zijn op het terrein veel culinaire hoogstandjes op 6 locaties die een verscheidenheid hebben aan zoete en hartige smaken tot speciale hamburgers tot Mexicaans eten. Mocht u alleen een kopje koffie willen drinken kan dat natuurlijk ook. Er zijn daarnaast getalenteerde kappers aanwezig die prachtige kapsels maken voor de dames. Op dit evenement klopt dus niet alleen de kleding, maar ook de kapsels zijn hier eigentijds. Dit wordt mogelijk gemaakt door de stand van Schwarzkopf.

 

Door de ruime openingstijden kunt u de tijd nemen om rustig rond te kijken. Kijk voor de ‘Race Timetable’ op de officiële website zodat u geen races mist. De toegangsprijs is 8900 HUF, wat neerkomt op zo’n € 26 per persoon per dag. U vindt het adres op de officiële website.