1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Hungaroring Classic 2022

Juli 2022

Oldtimers Te Koop >

Hungaroring Classic autorace wordt gehouden in Boedapest. Er komen zo’n 50.000 bezoekers naar Hungaroring Classic en meer dan 200 raceauto's zullen aanwezig zijn. Er worden ongeveer 7 races gehouden met allerlei verschillende klassieke auto's. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te doen op dit oldtimer evenement. Het vindt plaats in juli 2022.

 

Er is voor iedereen wel wat te doen op dit evenement. Zo zijn er meer dan 1.000 tentoongestelde auto's uit alle hoeken van Europa: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan en nog veel meer. Daarnaast kun je van 6 verschillende podia genieten van straatmuzikanten terwijl je kinderen spelletjes spelen. Er zijn veel culinaire hoogstandjes op 6 locaties die een verscheidenheid hebben aan zoete en hartige smaken tot speciale hamburgers tot Mexicaans eten. Ook voor degenen die alleen een kopje koffie willen drinken kunnen, terwijl ze de raceauto’s bewonderen, hier terecht. Daarnaast zijn er getalenteerde kappers aanwezig die prachtige kapsels maken voor de dames. Dus niet alleen de kleding, maar ook de kapsels zijn hier eigentijds. Dit wordt mogelijk gemaakt door de stand van Schwarzkopf.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u genieten van alles wat hier te zien en te doen is. Kijk voor de ‘Race Timetable’ op de officiële website zodat u geen races mist. De toegangsprijs is 8900 HUF, wat neerkomt op ongeveer € 26 per persoon per dag. U vindt het adres op de officiële website.