1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Historic Grand Prix Zandvoort 2024

September 2024

Oldtimers Te Koop >

Door de spectaculaire mix van raceseries van historische formule 1 tot oldtimers is de Historic Grand Prix Zandvoort uitgegroeid tot een groot race-evenement. Zandvoort komt tot leven tijdens het driedaagse historische festival dankzij training en races voor twaalf verschillende klassen. Daarnaast zijn er vier verschillende demonstraties die 3 dagen afwisseling bieden. Dit race-evenement wordt gehouden in september 2024.

 

Op het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen komen toerwagens, GT's, sportwagens en formulewagens in actie. U kunt genieten van de rijke geschiedenis van de autosport in al zijn facetten, zowel op het circuit als in de rijderswijk. Veel deelnemers uit binnen- en buitenland zullen, zoals ieder jaar, hun enthousiasme over het evenement tonen. Automerken zoals Talbot, Aston Martin, Bugatti, Bentley en Frazer Nash tonen hun prachtige automodellen op de Historic Grand Prix Zandvoort. U kunt hier ook oldtimers kopen.

 

De toegangsprijzen voor een dagkaart die u toegang geeft tot paddock, hoofdtribune en duinen bedragen ongeveer € 35. Deze prijs geldt voor vrijdag, zaterdag en zondag. Gaat u voor een weekend, dan betaalt u ongeveer € 60, -. Dankzij de ruimere openingstijden tijdens dit driedaagse evenement kun je rustig rondkijken en genieten van alle indrukwekkende races en auto's. Het adres is Circuit Park Zandvoort aan de Burgemeester van Alphenstraat 108.