1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Historic Grand Prix Zandvoort 2023

September 2023

Oldtimers Te Koop >

Zandvoort komt tot leven tijdens het historische driedaagse festival dankzij races voor twaalf verschillende klassen en trainingen. Door een geweldige mix van raceseries van historische formule 1 tot oldtimers is de Historic Grand Prix Zandvoort uitgegroeid tot een groot race-evenement. Om te zorgen voor 3 dagen vol afwisseling zijn er vier verschillende demonstraties. Dit spectaculaire evenement vindt plaats in september 2023.

 

Dankzij het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen komen GT’s, toerwagens, sportwagens en formulewagens in actie. U kunt de rijke historie van de autosport bewonderen in al zijn facetten, zowel op de baan als in het rennerskwartier. Op de Historic Grand Prix Zandvoort zullen automerken als Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash en Talbot haar prachtige oldtimermodellen laten zien. Er zijn vele deelnemers uit binnen- en buitenland die zich ieder jaar weer enthousiast tonen over het evenement. Daarnaast kunt u hier ook oldtimers kopen.

 

De toegangsprijzen voor een dagkaart die u toegang geeft tot paddock, hoofdtribune en duinen bedraagt ongeveer €35. Deze prijs geldt voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Als u graag een weekend gaat betaalt u ongeveer €60 voor een weekendticket. Dankzij de ruime openingstijden tijdens dit 3 daagse evenement kunt u rustig rondkijken en genieten van alle indrukwekkende races en auto’s. Het adres is Circuit Park Zandvoort aan de Burgemeester van Alphenstraat 108.