1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Historic Grand Prix Zandvoort 2022

September 2022

Oldtimers Te Koop >

De Historic Grand Prix Zandvoort is dankzij succes uitgegroeid tot een groot race-evenement en biedt een prachtige mix van raceseries van historische formule 1 tot oldtimers. Het Nederlandse Zandvoort komt tijdens het driedaagse festival tot leven mede dankzij trainingen en races voor twaalf verschillende klassen. Ook zijn er daarnaast vier verschillende demonstraties die zorgen voor 3 dagen vol afwisseling. Het evenement wordt gehouden in september 2022.

 

U kunt genieten van de rijke historie van de autosport in al zijn facetten, zowel op de baan als in het rennerskwartier. Op het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen komen toerwagens, GT’s, sportwagens en formulewagens in actie. Vele deelnemers uit binnen- en buitenland tonen zich ieder jaar weer enthousiast over het evenement. Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash en Talbot zullen haar prachtige oldtimermodellen laten zien op de Historic Grand Prix Zandvoort.

 

U kunt rustig rondkijken en genieten van alle indrukwekkende auto’s tijdens dit 3 daagse evenement dankzij de ruime openingstijden. De toegangsprijs voor een dagkaart die u toegang geeft tot paddock, hoofdtribune en duinen bedraagt zo’n €35 voor op de vrijdag, zaterdag en zondag. Voor een gelijke weekendkaart betaalt u zo’n €60. Het adres is Circuit Park Zandvoort aan de Burgemeester van Alphenstraat 108. Ook kunt u hier oldtimers kopen.