1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Historic Grand Prix Zandvoort 2021

September 2021

Oldtimers Te Koop >

Dankzij de spectaculaire mix van raceseries van historische formule 1 tot oldtimers is de Historic Grand Prix Zandvoort uitgegroeid tot een groot race-evenement. Zandvoort komt tot leven tijdens het driedaagse historische festival dankzij trainingen en races voor twaalf verschillende klassen. Daarnaast zijn er vier verschillende demonstraties die zorgen voor 3 dagen vol afwisseling. Dit race-evenement zal plaatsvinden in september 2021.

 

Toerwagens, GT’s, sportwagens en formulewagens komen in actie op het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen. U kunt genieten van de rijke historie van de autosport in al zijn facetten, zowel op de baan als in het rennerskwartier. Vele deelnemers uit binnen- en buitenland zullen zich, zoals ieder jaar, weer enthousiast tonen over het evenement. Automerken als Talbot, Aston Martin, Bugatti, Bentley en Frazer Nash zullen haar prachtige oldtimermodellen laten zien op de Historic Grand Prix Zandvoort. U kunt hier ook oldtimers kopen.

 

Door de ruime openingstijden tijdens dit 3 daagse evenement kunt u rustig rondkijken en genieten van alle indrukwekkende auto’s en races. Een toegangsticket in de vorm van een dagkaart die u toegang geeft tot paddock, hoofdtribune en duinen bedraagt ongeveer €35 voor op de vrijdag, zaterdag en zondag. Voor een gelijke weekendkaart betaalt u ongeveer €60. Het adres is Circuit Park Zandvoort aan de Burgemeester van Alphenstraat 108.