1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Historic Grand Prix Zandvoort 2020

4 tot en met 6 september 2020

Oldtimers Te Koop >

De Historic Grand Prix Zandvoort is uitgegroeid tot een groot race-evenement en biedt een spectaculaire mix van raceseries van historische formule 1 tot oldtimers. Zandvoort komt tot leven tijdens het historische driedaagse festival dankzij trainingen en races voor twaalf verschillende klassen. Ook zijn er vier verschillende demonstraties die zorgen voor 3 dagen vol afwisseling. Dit race-evenement zal plaatsvinden van 4 tot en met 6 september 2020.

 

Op het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen komen toerwagens, GT’s, sportwagens en formulewagens in actie. U kunt genieten van de rijke historie van de autosport in al zijn facetten, zowel op de baan als in het rennerskwartier. Er zijn vele deelnemers uit binnen- en buitenland die zich ieder jaar weer enthousiast tonen over het evenement. Automerken als Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash en Talbot zullen haar prachtige oldtimermodellen laten zien op de Historic Grand Prix Zandvoort. U kunt hier ook oldtimers kopen.

 

Dankzij de ruime openingstijden tijdens dit 3 daagse evenement kunt u rustig rondkijken en genieten van alle indrukwekkende auto’s. De toegangsprijs voor een dagkaart die u toegang geeft tot paddock, hoofdtribune en duinen bedraagt ongeveer €35 voor op de vrijdag, zaterdag en zondag. Voor een gelijke weekendkaart betaalt u ongeveer €60. Het adres is Circuit Park Zandvoort aan de Burgemeester van Alphenstraat 108.