NL EN US DE FR PL CZ ES SE HU RO SK

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, The Netherlands
+31 416 751 393

30 Mei (Hemelvaartsdag) is onze showroom GESLOTEN - Zondag 2 Juni EXTRA OPEN (12:00-16:00)

Hamburg Motor Classics 2021

Oktober 2021

 

Bewonderaars, liefhebbers en alle geïnteresseerde kopers met een voorliefde voor oldtimers, dat is waar Hamburg Motor Classics voor is bedoeld. In oktober 2021 zullen bekende dealers, restaurateurs en andere specialisten op het gebied van oldtimers komen met een breed aanbod aan klassieke auto’s .

 

Er bevinden zich hoogwaardige oldtimers, youngtimers, klassieke motorfietsen, onderdelen en andere accessoires op de beurs om te kopen en bewonderen. Er zijn ook taxateurs en financierings- en verzekeringsdeskundigen beschikbaar voor consultaties. Daarnaast worden er spullen van literatuur, kunst en retro speelgoed gepresenteerd. U kunt naar Hamburg Motor Classics komen met uw eigen oldtimer en deze presenteren op een deel van het beursterrein dat aan u ter beschikking is gesteld. Hiermee kunt u dus actief deelnemen aan de tentoonstelling.

 

Er zijn ruime openingstijden en dankzij deze kunt u rustig een kijkje nemen. De toegangsprijs zal ongeveer €17,50 zijn. Het adres is Messeplatz 1, 20357 Hamburg, Duitsland