1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Hamburg Motor Classics 2019

18 oktober tot en met 20 oktober 2019

Oldtimers Te Koop >

De Hamburg Motor Classics is bedoeld voor bewonderaars, liefhebbers en alle geïnteresseerde kopers met een voorliefde voor oldtimers. Op 18 tot en met 20 oktober 2019 zullen naar verwachting bekende dealers, restaurateurs en andere specialisten op het gebied van oldtimers komen met een breed scala aan klassieke auto’s .

 

Er zijn hoogwaardige oldtimers, youngtimers, klassieke motorfietsen, onderdelen en andere accessoires op de beurs aanwezig om te kopen en bewonderen. Er zijn ook taxateurs en financierings- en verzekeringsdeskundigen beschikbaar voor consultaties. Daarnaast worden literatuur, kunst en retro speelgoed gepresenteerd. U kunt naar Hamburg Motor Classics komen met uw eigen oldtimer en deze presenteren op een deel van het beursterrein. Dit deel dient aan u ter beschikking te zijn gesteld en hiermee kunt u dus actief deelnemen aan de tentoonstelling.

 

Er zijn ruime openingstijden en dankzij deze kunt u op uw gemak rondkijken. De toegangsprijs zal ongeveer €17,50 zijn. Het adres is Messeplatz 1, 20357 Hamburg, Duitsland