1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood revival 2022

September 2022

Oldtimers Te Koop >

Goodwood Revival biedt jaarlijks raceauto’s en motorfietsen die tijdens de oorspronkelijke periode van het circuit in 1948-1966 met elkaar concurreerden. Neem een weekend vrij om te genieten van Sussex, Zuid-Engeland. Kom naar dit prachtige evenement en ervaar de bezienswaardigheden en het geluid van magie. Dit jaar vindt het evenement plaats in september 2022 op het Goodwood Circuit in Sussex, Engeland.

 

Het gouden tijdperk van de autosport zijn de jaren 1940,1950 en 1960. Goodwood Revival biedt je de kans om terug te gaan in die tijd en te genieten van al het moois. Revival biedt bezoekers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij motorsportsterren waaronder Sir Stirling Moss, Richard Attwood, John Surtees en Derek Bell. De timetable van het evenement maakt duidelijk waar je wat kan zien en wanneer dat gebeurt.

 

Er is veel te zien en te genieten op Goodwood Revival en daarom is er gezorgd voor ruime openingstijden om de tentoonstellingsruimte te verkennen, te genieten van racen op het originele circuit en nog veel meer. De toegangstickets voor het evenement kunt u bij de officiële website kopen.