1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood revival 2021

September 2021

Oldtimers Te Koop >

Het jaarlijkse Goodwood Revival biedt raceauto’s en motorfietsen die tijdens de oorspronkelijke periode van het circuit in 1948-1966 concurreerden. Kom en ervaar de bezienswaardigheden en het geluid van magie en neem een zomerweekend om te genieten van Zuid-Engeland. Dit jaar vindt het evenement plaats in september 2021 op het Goodwood Circuit in Sussex, Engeland.

 

Goodwood Revival biedt je de kans om terug te gaan in de tijd en te genieten van al het moois van de jaren 1940, 1950 en 1960, het gouden tijdperk van de autosport. Revival biedt bezoekers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij motorsportsterren waaronder John Surtees, Derek Bell, Sir Stirling Moss en Richard Attwood. Het evenement heeft een timetable waar je precies kan zien wat wanneer gebeurt.

 

Met zoveel te genieten en te zien zorgt Goodwood Revival voor ruime openingstijden om de tentoonstellingsruimte te verkennen, te genieten van racen op het originele circuit en nog veel meer. De toegangstickets kunt u bij de officiële website kopen.