1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood Festival of Speed 2024

Juli 2024

Oldtimers Te Koop >

Goodwood Festival of Speed is een enorm populair motorsport evenement dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt. Het evenement is georganiseerd om Formule 1 Fans de kans te geven om klassieke auto’s en motorfietsen nogmaals in actie te zien. Het evenement wordt gehouden in juli 2024. Goodwood Festival of Speed vindt plaats in West Sussex in Engeland.

 

Er is meer dan genoeg plek aanwezig om vanuit verschillende uitkijkpunten naar de race te kijken. Ze beginnen bij de startlijn, voorbij het huis, door Molecomb Corner, langs de Flint Wall en in de Top Paddock. Het evenement heeft een timetable waar precies te zien is wat wanneer gebeurt. De Hillclimb is het hart van het evenement. Hier komen voertuigen van de Main, Supercar en First Glance Paddocks samen op gemeenschappelijke grond. Daarnaast heb je verschillende ‘Road Racers’, de ‘Goodwood Action Sports Show’, Formule 1, NASCAR en diverse ‘Supercars’. Er is een hele hoop te beleven op Goodwood Festival of Speed!

 

De toegangsprijs voor de vrijdag is €104 per persoon en op de zaterdag betaalt u €180. Op de zondag kost een kaartje €166 per persoon. Door de ruime openingstijden kunt u op uw gemak de races bekijken. Parkeren is gratis en het parkeerterrein is iedere dag open vanaf 06:30 uur ’s ochtends.