1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood Festival of Speed 2023

Juli 2023

Oldtimers Te Koop >

Formule 1 Fans kunnen hier klassieke auto’s en motorfietsen nogmaals in actie te zien. Ieder jaar wordt Goodwood Festival of Speed georganiseerd: een enorm populair motorsport evenement dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt. Het evenement is in juli 2023 en vindt plaats in West Sussex in Engeland.

 

Het evenement beschikt over een timetable waar u de races precies kunt volgen. Het hart van het evenement is de Hillclimb: hier komen namelijk voertuigen van de Main, Supercar en First Glance Paddocks samen. Ook zijn er verschillende ‘Road Racers’, de ‘Goodwood Action Sports Show’, Formule 1, NASCAR en ‘Supercars’. Er zijn voldoende uitkijkpunten aanwezig om de race te bekijken. Beginnend bij de startlijn, voorbij het huis, door Molecomb Corner, langs de Flint Wall en in de Top Paddock. Er is een hele hoop te zien op Goodwood Festival of Speed!

 

Een toegangskaartje kost u op de vrijdag €104 per persoon en op de zaterdag betaalt u €180. Op de zondag kost een kaartje €166 per persoon. Dankzij de ruime openingstijden kunt u op uw gemak genieten van alle races. Parkeren is gratis en het parkeerterrein is iedere dag open vanaf 06:30 uur ’s ochtends.