1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood festival of speed 2022

Juli 2022

Oldtimers Te Koop >

Goodwood Festival of Speed is jaarlijks terugkerend en is een erg succesvol, populair motorsport evenement. Het trekt ruim 10.000 bezoekers waarbij onder andere Formule 1 Fans de kans krijgen om oldtimers nogmaals in actie te zien. Dit jaar kunt u Festival of Speed bewonderen in juli 2022. Het evenement vindt plaats in West Sussex in Engeland.

 

Het evenement biedt een timetable waar u kunt zien wat wanneer gebeurt. Zo heb je de ‘Goodwood Action Sports Show’, verschillende ‘Road Racers’, Formule 1, NASCAR en diverse ‘Supercars’. De Hillclimb is het hart van het evenement waar voertuigen van de Main, First Glance Paddocks en Supercar samenkomen op gemeenschappelijke grond. U kunt uit verschillende uitkijkpunten kiezen die u het beste zicht geven op de race. Beginnend bij de startlijn, voorbij het huis, door Molecomb Corner, langs de Flint Wall en in de Top Paddock, er is absoluut geen tekort aan actie binnen handbereik. Er is erg veel te zien en beleven op Goodwood Festival of Speed!

 

De toegangsprijs voor een staanplaats op het spectaculaire evenement bedraagt op de vrijdag €92 per persoon en op de zaterdag en zondag €103 per persoon. Voor een tribuneplaats betaalt u voor een toegangskaartje op de vrijdag €64 per persoon en op de zaterdag en zondag kost het €87 per persoon. Festival of Speed heeft ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om te genieten van al het moois. Parkeren is gratis en het parkeerterrein is iedere dag open vanaf 06:30 uur ’s ochtends.