1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Goodwood festival of speed 2021

Juli 2021

Oldtimers Te Koop >

Het jaarlijks terugkerende Goodwood Festival of Speed is een enorm populair motorsport evenement. Het trekt meer dan 10.000 bezoekers waarbij Formule 1 Fans de kans krijgen om klassieke auto’s en motorfietsen nogmaals in actie te zien. Dit jaar kunt u het evenement bewonderen in juli 2021. Goodwood Festival of Speed vindt plaats in West Sussex in Engeland.

 

Het evenement heeft een timetable waar u precies kunt zien wat wanneer gebeurt. Zo heb je verschillende ‘Road Racers’, de ‘Goodwood Action Sports Show’, Formule 1, NASCAR en diverse ‘Supercars’. Het hart van het evenement is de Hillclimb waar voertuigen van de Main, Supercar en First Glance Paddocks samenkomen op gemeenschappelijke grond. U kunt vanaf verschillende uitkijkpunten kijken naar de race. Beginnend bij de startlijn, voorbij het huis, door Molecomb Corner, langs de Flint Wall en in de Top Paddock, er is geen tekort aan actie binnen handbereik. Er is genoeg te zien op Goodwood Festival of Speed!

 

De toegangsprijs voor een staanplaats op het evenement betaalt u op de vrijdag €92 per persoon en op de zaterdag en zondag €103 per persoon. Voor een tribuneplaats betaalt u voor een toegangskaartje op de vrijdag €64 per persoon en op de zaterdag en zondag kost het €87 per persoon. Het Festival of Speed biedt ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om rustig rond te kijken. Parkeren is gratis en het parkeerterrein is iedere dag open vanaf 06:30 uur ’s ochtends.