26 Mei (Hemelvaartsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche Boxter

De Porsche Boxster is een tweezits mid-engine roadster. Het was het eerste wegvoertuig van Porsche dat oorspronkelijk werd ontworpen als roadster sinds de Porsche 550 Spyder. De eerste generatie Boxster (986) werd eind 1996 geïntroduceerd; aangedreven door een 2,5L platte zescilindermotor. In 2000 werd het basismodel geupgrade naar een 2.7L motor en de nieuwe Boxster S-variant kreeg een 3.2L motor.

Porsche Oldtimers te koop

De productie van de 986 begon in 1996 in de voormalige Porsche fabriek in Stuttgart, Duitsland. Valmet Automotive fabriceerde ook Boxsters onder contract bij Porsche in een fabriek in Uusikaupunki, Finland.

Porsche Boxter kopen?

In 2005 bracht Porsche de tweede generatie Boxster uit: type 987. De 987 is krachtiger dan zijn voorganger en heeft een styling die is geïnspireerd op de Carrera GT. Het motorvermogen steeg in 2007, toen beide Boxster-modellen de motoren van hun overeenkomstige Porsche Cayman-varianten kregen. In 2009 kreeg de Boxter verschillende nieuwe cosmetische en mechanische upgrades, waardoor het vermogen en de prestaties werden verbeterd. De derde generatie Boxster (981) werd geintroduceerd op de Autosalon van Genève in 2012.

De naam Boxster is afgeleid van het woord "boxer", verwijzend naar de "boxermotor" van het voertuig en het woord "roadster".

Porsche Boxter

E & R Classics, uw Porsche Oldtimer specialist!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche Boxter klassieker te kopen?
- Groot assortiment klassieke auto's te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- APK, laswerk en interieur werkzaamheden voor uw Porsche Boxter oldtimer
- Alle werkzaamheden aan uw klassieker kunnen door onze oldtimer specialisten gedaan worden.
- Reparaties, onderhoud en speciale wensen aan uw classic car
- Volledige restauratie van uw Porsche Boxter klassieke auto
- Wij kunnen uw oldtimer overal in Europa afleveren