Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ferrari 328 GTS


Zoekt u een Ferrari?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ferrari!

Heeft u een Ferrari en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ferrari 328 GTS | 43.581 Km | Historie bekend | Topstaat | 1988

Highlights:

- 43.581 km aantoonbaar
- Ferrari dealer onderhouden
- Originele boekjes aanwezig
- 3200cc V8
- Handgeschakeld
- Rosso Corsa lakwerk
- Lichtbeige lederen interieur
- Uitstekend beleggingsobject

Ferrari 328 GTS met lage aantoonbare kilometerstand te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ferrari 328 GTS uit 1988. De Ferrari is nieuw geleverd in Duitsland en heeft een lage, aantoonbare tellerstand van slechts 43.581 km. De Ferrari 328 GTS is afkomstig van een liefhebber die de klassieker altijd door een Ferrari dealer heeft laten onderhouden. Er zijn diverse facturen van het gepleegde onderhoud aanwezig, evenals de originele onderhoud- en instructieboekjes. Deze Ferrari 328 GTS wordt aangedreven door een 3200cc V8 motor met handgeschakelde versnellingsbak.

Ferrari 328 GTS in Rosso Corsa te koop
De Ferrari 328 GTS die we hier te koop aanbieden is zoals een echte Ferrari eruit hoort te zien en uitgevoerd in de prachtige kleur Rosso Corsa. De carrosserie is ontworpen door designhuis Pininfarina en kenmerkt zich door zijn strakke en sportieve lijnen. Het interieur is uitgerust met beigekleurige lederen bekleding en verkeert in een zeer nette staat. Om van het zonnetje te kunnen genieten tijdens het rijden neemt u in een handomdraai het afneembare dak van de Ferrari. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Ferrari 328 GTS in prachtige kleurstelling met aantoonbaar lage tellerstand en onderhoudshistorie.

Ferrari 328 GTS uit 1988 kopen?
Bent u op zoek naar een Ferrari 328 GTS? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f5480-0
  • Merk: Ferrari
  • Model: 328
  • Jaar: 1988