1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2024

December 2024.

Oldtimers Te Koop >

Een beursruimte van maar liefst 100.000 m² verdeeld over 8 hallen: Essen Motor Show, ook wel bekend als EMS. Het is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Jaarlijks komen er ongeveer 500 exposanten die elk jaar hun droomauto-aanbod aan autoliefhebbers op de Essen Motor Show presenteren. Het evenement wordt gehouden in december 2024.

 

Oldtimerliefhebbers kunnen genieten van de oldtimers in de Classic & Prestige Salon. Op de beurs is voor een enorm showprogramma gezorgd met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties. Er is een dienstenaanbod dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Motorfietsen, Sporting Series Automobile en Classic Cars. Er zijn oldtimers en andere voertuigen te koop op de Essen Motor Show.  

 

Een toegangskaartje kost ongeveer €15 per persoon per dag. Daarentegen betalen kinderen tot en met 16 jaar zo’n €13. Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs in Essen. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.