1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2023

December 2023.

Oldtimers Te Koop >

Jaarlijks zijn er zo’n 500 exposanten die hun droomauto-aanbod presenteren aan autoliefhebbers op de Essen Motor Show. EMS, oftewel Essen Motor Show, is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Het beursterrein is maar liefst 100.000 m² groot verdeeld over 8 hallen. Het evenement vindt plaats in december 2023.

 

EMS heeft een uniek dienstenaanbod in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Daarnaast is er voor een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties gezorgd. Ook kunnen oldtimerliefhebbers genieten van de klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. Op deze expositie zijn er natuurlijk ook oldtimers te koop.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken op deze prachtige beurs. Een toegangskaartje kost ongeveer €15 per persoon per dag. Kinderen tot en met 16 jaar bedragen zo’n €13. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.