1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2022

2 tot en met 11 december 2022.

Oldtimers Te Koop >

Essen Motor Show, ook wel bekend als EMS, is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Ongeveer 500 exposanten presenteren elk jaar hun droomauto-aanbod aan autoliefhebbers op de Essen Motor Show. Dit allemaal vindt plaats in een expositieruimte van maar liefst 100.000 m² verdeeld over 8 hallen. Het evenement wordt gehouden van 2 tot en met 11 december 2022.

 

Er is voor een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties gezorgd. EMS kent een dienstenaanbod dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Daarnaast ervaren oldtimerliefhebbers de fascinatie van klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. Op deze expositie zijn er natuurlijk ook auto’s te koop.

 

Voor een toegangsticket betaalt u ongeveer €15 per persoon per dag. Kinderen tot en met 16 jaar bedragen zo’n €13. Door de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs in Essen. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.