1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2021

26 november tot en met 5 december 2021

Oldtimers Te Koop >

De beurs Essen Motor Show, oftewel EMS, is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Elk jaar presenteren ongeveer 500 exposanten hun droomauto-aanbod aan autoliefhebbers op de Essen Motor Show. Dit aanbod bevindt zich in een expositieruimte van maar liefst 100.000 m² verdeeld over 8 hallen. Het evenement vindt plaats van 26 november tot en met 5 december 2021.

 

Er is een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties. Het dienstenaanbod van EMS bestrijkt een spectrum dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Dat is niet alles: Oldtimer-liefhebbers ervaren de fascinatie van klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. In een ontspannen en stijlvolle sfeer zijn er fantastische auto's te koop.

 

De toegangsprijs bedraagt zo’n €15 per persoon per dag. Voor kinderen tot en met 16 jaar betaalt u zo’n €13. Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs in Essen. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.