1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2020

27 november tot en met 6 december 2020

Oldtimers Te Koop >

Essen Motor Show, kort EMS, is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Ongeveer 500 exposanten presenteren de autoliefhebbers hun droomauto-aanbod op de Essen Motor Show. Dit aanbod bevindt zich in een expositieruimte van maar liefst 100.000 m² verdeeld over 8 hallen. Het evenement vindt plaats van 27 november tot en met 6 december 2020.

 

Het dienstenaanbod van EMS heeft een spectrum dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Er is ook een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties. En dat is nog niet alles: Oldtimer-liefhebbers ervaren de fascinatie van klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. Er zijn in een ontspannen en stijlvolle sfeer prachtige auto's te koop.

 

De toegangsprijs bedraagt rond de €15 per persoon per dag. Voor kinderen tot en met 16 jaar betaalt u rond de €13. Er zijn ruime openingstijden en dus kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs in Essen. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.