1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Essen Motor Show 2019

30 november tot en met 8 december 2019

Oldtimers Te Koop >

De beurs Essen Motor Show, kort EMS, is Europa's grootste en belangrijkste presentatie-show voor tuning, motor sporten, sportieve auto's, klassieke auto's en motoren. Elk jaar presenteren ongeveer 500 exposanten de autoliefhebbers hun droomauto-aanbod op de Essen Motor Show. Dit aanbod bevindt zich in een expositieruimte van maar liefst 100.000 m² verdeeld over 8 hallen. Het evenement vindt plaats van 30 november tot en met 8 december 2019.

 

Het dienstenaanbod van EMS bestrijkt een spectrum dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Ook is er een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties. En dat is niet alles: Oldtimer-liefhebbers ervaren de fascinatie van klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. In een ontspannen en stijlvolle sfeer zijn er prachtige auto's te koop.

 

De toegangsprijs bedraagt €16 per persoon per dag en voor twee dagen kost het €28. Voor kinderen tot en met 16 jaar betaalt u €13. Er zijn ruime openingstijden en dus kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs in Essen. Het adres is Messeplatz 1, 45131 Essen, Duitsland.