1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2024

Maart 2024

Oldtimers Te Koop >

Classic Salon Antwerp is een bekende beurs waar ieder jaar weer de leden van de grootste Nederlandse en Belgische oldtimerclubs komen. U kunt er rondkijken naar alle mooie oldtimers die zij aan u presenteren, maar u kunt hier ook oldtimers kopen. Er wordt een prijs uitgereikt voor de mooiste stand en dus zullen de deelnemers hier hun uiterste best voor doen. Deze expositie zal plaatsvinden in maart 2024.

Net als voorgaande jaren heeft de organisatie weer haar uiterste best gedaan om een indrukwekkende beurs van oldtimers neer te zetten. Centraal in het programma staan de thema’s die ieder jaar aan de beurs worden gelinkt. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt ongeveer €17 en kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis. De beurs heeft ruime openingstijden waardoor u op uw gemak rond kunt kijken. Het is de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen en wellicht een mooie oldtimer te kopen. Met behulp van het programma zal u hier met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

 Als u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijdt is dat ook mogelijk. Met welke oldtimer dan ook is De Antwerp Expo, waar het Antwerp Classic Salon plaatsvindt, goed te bereiken. Op de website vindt u meer informatie over de Lage Emissie Zone die u goed kunt ontwijken.