1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2023

Maart 2023

Oldtimers Te Koop >

De oldtimer beurs waar ieder jaar weer de leden van de grootste Belgische en Nederlandse oldtimerclubs komen: Classic Salon Antwerpen. U kunt op de beurs genieten van alle oldtimers die u ziet, maar u kunt hier ook oldtimers kopen. Er wordt aan het einde van de dag een prijs uitgereikt voor de mooiste stand en dus doen de deelnemers hier hun uiterste best voor. De expositie zal plaatsvinden in maart 2023.

Evenals de afgelopen jaren heeft de organisatie weer haar uiterste best gedaan om een indrukwekkende expositie van oldtimers neer te zetten. Hierbij kunnen thema’s niet ontbreken en dus staan deze centraal in het programma. Voor een toegangsticket voor volwassenen betaalt u ongeveer €17 en kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis. De beurs heeft ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken en eventueel een oldtimer kunt kopen. Dankzij de thema’s en de sfeer zal u hier met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

 Bent u geïnteresseerd om deze beurs te bezoeken en wilt u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijden? Dat is mogelijk! Het Antwerp Classic Salon is goed te bereiken met welke oldtimer dan ook. De beurs vindt plaats op de Antwerp Expo. Op de website vindt u meer informatie over de Lage Emissie Zone die u goed kunt ontwijken.