1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2022

Maart 2022

Oldtimers Te Koop >

De oldtimer beurs waar ieder jaar weer de leden van de meest bekende Belgische en Nederlandse oldtimerclubs komen: Classic Salon Antwerpen. Op de beurs kunt u genieten van alle oldtimers die u ziet, maar u kunt hier ook oldtimers kopen. Aan het einde van de dag wordt er een prijs uitgereikt voor de mooiste stand en dus doen de deelnemers hier hun uiterste best voor. Deze expositie zal plaatsvinden in maart 2022.

Net als de afgelopen jaren heeft de organisatie weer haar uiterste best gedaan om een indrukwekkende expositie van oldtimers neer te zetten. Thema’s kunnen hierbij niet ontbreken en dus staan deze centraal in het programma. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt ongeveer €17 en kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis. De beurs heeft ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken. Het is dus zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen en wellicht mooie oldtimers te kopen. Met behulp van de thema’s en de sfeer zal u hier met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijden? Dat kan! De Antwerp Expo, waar het Antwerp Classic Salon plaatsvindt, is goed te bereiken met welke oldtimer dan ook. Op de website vindt u meer informatie over de Lage Emissie Zone die u goed kunt ontwijken.