1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2021

Maart 2021

Oldtimers Te Koop >

Classic Salon Antwerpen is een oldtimerbeurs waar ieder jaar weer de leden van de meest vooraanstaande Belgische en Nederlandse oldtimerclubs komen. Zij doen uitermate hun best om een zo mooi mogelijke stand te organiseren, omdat hier aan het eind van de dag een prijs voor wordt uitgereikt.

 

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer thema’s. De organisatie heeft haar enorme best gedaan om weer een indrukwekkende expositie neer te zetten, net als de afgelopen jaren. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €14 online en €17 aan de deur. Kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis en daarbij heeft de beurs ruime openingstijden. Het is dus zeker de moeite waard om hier even een bezoekje aan te brengen. Met behulp van de thema’s en de sfeer zal u hier met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijden? Dat is geen probleem! De Antwerp Expo, waar het Antwerp Classic Salon plaatsvindt, is goed te bereiken met welke oldtimer dan ook. De Lage Emissie Zone kunt u goed ontwijken en hier is dan ook voor u aan gedacht. Kijk voor meer informatie hierover op de website.