1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2020

6 maart 2020 – 8 maart 2020

Oldtimers Te Koop >

Classic Salon Antwerpen is een oldtimerbeurs welke ieder jaar weer de leden van de meest vooraanstaande Belgische en Nederlandse oldtimerclubs trekt. Zij doen uitermate hun best om een zo verzorgd mogelijke stand te organiseren, omdat hier aan het eind van de dag een prijs voor wordt uitgereikt.

 

Ook dit jaar zijn er weer thema’s. De organisatie heeft enorm haar best gedaan om weer een indrukwekkende expositie neer te zetten, net als voorgaande jaren. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €14 online en €17 aan de deur. Kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis! De beurs heeft ruime openingstijden. Het is dus zeker de moeite waard om hier even een bezoekje aan te brengen. Met behulp van de thema’s zal u hier met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijden? Dat is geen probleem! De Antwerp Expo, waar het Antwerp Classic Salon plaatsvindt, is goed te bereiken met welke oldtimer dan ook. Er is voor u aan gedacht om hoe dan ook de Lage Emissie Zone te ontwijken. Kijk voor meer informatie hierover op de website.