1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Classic Salon Antwerp 2019

1 tot 3 maart 2019

Oldtimers Te Koop >

Classic Salon Antwerpen is een oldtimerbeurs die ieder jaar weer een verzamelplaats voor de leden van de meest bekende Belgische en Nederlandse oldtimerclubs is. Zij doen uitermate hun best om een zo verzorgd mogelijke stand te organiseren, aangezien hier aan het eind van de dag een prijs voor wordt uitgereikt. Dit jaar zal dat plaatsvinden op vrijdag 1 maart, zaterdag 2 maart en zondag 3 maart.

 

Ook dit jaar zijn er 3 thema’s, namelijk ‘Lamborghini, la sensazione Italiana’, ‘60 jaar Mini’ en ‘100 jaar Citroën’.  De organisatie heeft, net als voorgaande jaren, uitermate haar best gedaan om weer een indrukwekkende expositie neer te zetten. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt online €14 en aan de deur €17. Kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis en de beurs heeft ruime openingstijden. Het is dus zeker de moeite waard om hier even een bezoekje aan te brengen. Met behulp van de thema’s zal u hier gegarandeerd met een meer dan voldaan gevoel naar huis gaan.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer naar het Antwerp Classic Salon rijden? Dat is geen probleem! Het bereiken van de Antwerp Expo, waar het Antwerp Classic Salon plaatsvindt, is goed te doen met welke oldtimer dan ook. Er is voor u aan gedacht om hoe dan ook de Lage Emissie Zone te ontwijken. Kijk voor meer informatie hierover op de website.