Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Chamonix Speedster Replica


Zoekt u een Chamonix?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Chamonix!

Heeft u een Chamonix en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Chamonix Speedster Replica | Body-Off Gerestaureerd | Topstaat | 1988

Highlights:

- Body-off gerestaureerd in 2022
- Topkwaliteit Porsche Speedster replica
- 1600cc 4-cilinder VW motor
- Granite Green lakwerk

Chamonix Speedster Replica te koop
De prachtige klassieker die we hier te koop aanbieden betreft een Chamonix Speedster Replica uit 1988. De firma Chamonix bouwt al sinds de jaren 80 replica’s op basis van de Porsche Speedster en door diverse internationale autotijdschriften is Chamonix zelfs uitgeroepen tot de beste Speedster replica ter wereld. De Speedster die we hier te koop aanbieden betreft een absoluut topexemplaar dat body-off gerestaureerd is in 2022 en recent nieuw is geleverd uit de Chamonix fabriek. Deze Chamonix Speedster Replica wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder VW motor met handgeschakelde versnellingsbak. Hij heeft tevens schijfremmen voor die zorgen voor een heerlijke rijervaring. Heeft u er altijd al van gedroomd om een Speedster te rijden? Dan is dit de klassieker voor u!

Chamonix Speedster Replica in Granite Green te koop
Een Speedster Replica is van zichzelf al een bijzondere verschijning, maar de klassieker die we hier te koop aanbieden is helemaal een topexemplaar. Het koetswerk van de Chamonix kenmerkt zich door de zogenaamde glasvezel laminering. Bij deze methode wordt de glasvezel laag voor laag met de hand gelegd wat ervoor zorgt dat de body er niet alleen heel strak uitziet, maar ook nog eens een betere gewichtsverdeling heeft. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Granite Green, dat erg mooi combineert met de bruine, lederen bekleding met diamant stiksel. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een crèmekleurige soft top die u in een handomdraai inklapt zodra het zonnetje schijnt.

Chamonix Speedster Replica kopen?
Bent u op zoek naar een Chamonix Speedster Replica uit 1988? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c4022
  • Merk: Chamonix
  • Model: Speedster
  • Jaar: 1988
  • Int. nr.: Nee