Koop uw oldtimer veilig online | Neem contact met ons op via e-mail of telefoon | Showroom is normaal geopend

Budapest Oldtimer Show 2021

Boedapest Oldtimer Show 9-11 april 2021

Oldtimers Te Koop >

Ondanks de coronamaatregelen is de 15e Boedapest Oldtimer Show toch doorgegaan, en met succes. Ook in 2021 staat er weer een Oldtimer Show in Boedapest gepland. Het oldtimer evenement zal plaatsvinden van 9 tot en met 11 april 2021.

 

Oldtimers van over heel de wereld

Tijdens de Boedapest Oldtimer Show kunnen liefhebbers van oldtimers hun hart ophalen. Op dit klassieke auto evenement vindt u allerlei oldtimers van over de hele wereld. Aangezien het van 9 tot en met 11 april wordt gehouden, hopen we lekker met het open dak te kunnen genieten van de eerste zonnestralen.

 

Oldtimer Show Boedapest vol entertainment

Naast het bewonderen van de mooiste oldtimers kunt u tijdens de Oldtimer Show in Boedapest genieten van entertainment, activiteiten en Hongaarse gastronomie. Tevens worden het Historisch Spoorweg Park en het Water Tower Park bij het festivalterrein betrokken. Het Historisch Spoorwegpark verzorgt zelfs meerdere demonstraties met klassieke locomotieven deze dag. De totale oppervlakte van het oldtimerevenement is maar liefst 10 hectare.

 

Naast bezoeker van de Boedapest Oldtimer Show kunt u zich ook als oldtimerclub of exposant namens een bedrijf aanmelden.

 

De Boedapest Oldtimer Show is de place to be voor alle oldtimer fans.