1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Cars and Lifestyle 2024

Maart 2024

Oldtimers Te Koop >

Er zijn ongeveer 200 exposanten op de beurs en is daarmee een van de grootste beurs uit het Verenigd Koninkrijk. Op de beurs is er voor iedereen wat: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviesgoed, stoffen en delicatessen. Daarnaast is er genoeg te beleven zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzakken in de Irish Pub. Maar het is vooral een tentoonstelling met veel prachtige Engelse klassiekers.

 

Het is een expositie dat al meer dan 25 jaar British Best is. Ondanks dat zijn er ieder jaar nieuwe standhouders, andere auto's en nieuwe producten. Hierdoor is British Cars & Lifestyle ieder jaar weer anders. Het evenement vindt dit jaar plaats in maart 2024.

 

Veel exposanten komen met een auto-onderdeel of een unieke stukje antiek dat in Nederland niet verkrijgbaar is. bij British Cars & Lifestyle kunnen zowel mannen als vrouwen plezier hebben. Er zijn Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley. Daarnaast zijn er de klassiekers van Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Morgan en Classic Mini.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u op uw gemak rond kunt kijken en kunt genieten van deze fantastische beurs. De toegangsprijs bedraagt ongeveer € 15, - per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Het adres van het evenement is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).