1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Cars and Lifestyle 2023

Maart 2023

Oldtimers Te Koop >

Er zijn ongeveer 200 exposanten op de beurs en is daarmee verreweg de grootste beurs uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor elk wat wils: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviesgoed, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, toffees en delicatessen. Er is ook genoeg te beleven zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzakken in de Irish Pub. Maar het is vooral een tentoonstelling met veel mooie Engelse oldtimers.

 

Het is een evenement dat al meer dan 25 jaar British Best is. Toch zijn er ieder jaar nieuwe standhouders, andere auto's en nieuwe producten. Hierdoor is British Cars & Lifestyle ieder jaar weer anders. Het evenement wordt dit jaar gehouden in maart 2023.

 

Veel exposanten komen met een auto-onderdeel of een unieke stukje antiek dat in Nederland niet verkrijgbaar is. British Cars & Lifestyle is een plek waar zowel mannen als vrouwen plezier kunnen hebben. Er zijn ook Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley. Dan zijn er de klassiekers van Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Morgan en Classic Mini.

 

Er zijn ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om rustig rond te kijken op deze fantastische beurs. Een entreeticket kost ongeveer € 15, - per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Het adres van het evenement is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).