1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Cars and Lifestyle 2022

Maart 2022

Oldtimers Te Koop >

Het evenement dat al meer dan 25 jaar British Best is: British Cars & Lifestyle. Toch zijn er ieder jaar nieuwe exposanten, andere auto's en nieuwe producten. Hierdoor is British Cars & Lifestyle nooit hetzelfde. British Cars & Lifestyle is niet alleen het grootste maar ook het leukste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, Groot-Brittannië en de lifestyle. Het evenement wordt dit jaar gehouden in maart 2022.

 

Er zijn ongeveer 200 exposanten op de beurs aanwezig en is daarmee verreweg de grootste beurs uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor elk wat wils: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviesgoed, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, toffees en delicatessen. Er is ook genoeg vertier zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzakken in de Irish Pub. Maar het is vooral een tentoonstelling met veel mooie Engelse oldtimers.

 

British Cars & Lifestyle is een plek waar zowel mannen als vrouwen plezier kunnen hebben. De vrouwen kunnen zich vermaken tussen de lifestyle stands en de mannen bekijken de onderdelen. Veel exposanten die aanwezig zijn op de beurs komen met dat ene auto-onderdeel of dat unieke stukje antiek dat in Nederland niet verkrijgbaar is. Er zijn ook Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley. Dan zijn er de klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini.

 

Door de ruime openingstijden heeft u genoeg tijd om rustig rond te kijken op deze veelzijdige beurs. Voor een toegangsbewijs betaalt u ongeveer € 15, - per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Het adres van het evenement is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).