1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Cars and Lifestyle 2021

Maart 2021

Oldtimers Te Koop >

British Cars & Lifestyle is niet alleen het grootste maar ook het gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, Groot-Brittannië en de levensstijl. Het evenement is al meer dan 25 jaar British Best, maar heeft elk jaar nieuwe exposanten, andere auto's en nieuwe producten. Hierdoor is British Cars & Lifestyle nooit hetzelfde. Dit jaar vindt het evenement plaats in maart 2021.

 

Er staan ​​zo'n 200 exposanten op de beurs en daarmee is het veruit de grootste beurs uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor elk wat wils: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, leren fauteuils, serviesgoed, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, toffees en delicatessen. Er is ook genoeg vertier zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzakken in de Irish Pub. Maar het is vooral een expositie met veel mooie Engelse oldtimers.

 

British Cars & Lifestyle is een plek waar zowel mannen als vrouwen zich kunnen vermaken. Waar de vrouwen zich vermaken tussen de lifestyle stands, kijken de mannen tussen de onderdelen. Veel exposanten komen met dat ene auto-onderdeel of dat unieke stuk antiek dat in Nederland niet verkrijgbaar is. Er zijn ook Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley. Dan zijn er de klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini.

 

Door de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken op deze veelzijdige beurs. Voor een toegangsbewijs betaalt u ongeveer € 15, - per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Het adres van het evenement is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).