1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Cars and Lifestyle 2020

3 en 4 oktober 2020

Oldtimers Te Koop >

Vanwege het Corona-virus is British Cars & Lifestyle dit jaar niet in maart, maar is het verplaatst naar 3 en 4 oktober.

 

British Cars & Lifestyle is niet alleen het grootste maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke stijl van leven. Het evenement is al ruim 25 jaar British Best, maar heeft ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Dankzij dit is British Cars & Lifestyle nooit hetzelfde.

 

Er staan zo’n 200 standhouders op de beurs waarmee het verreweg de grootste beurs is uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor iedereen wat: antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen. Daarnaast is er nog volop entertainment zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzak in de Ierse Pub. Maar het is vooral een beurs met heel veel mooie Engelse oldtimers.

 

British Cars & Lifestyle is een plek waar zowel mannen als vrouwen zich prima kunnen vermaken. Waar de vrouwen zich vermaken tussen de lifestylestands, kijken de mannen tussen de onderdelen. Veel van de standhouders komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is. Ook zijn er Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley. Dan zijn er nog de klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u op uw gemak genieten van deze veelzijdige beurs. Voor een toegangsticket betaalt u ongeveer €15 per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Het adres van het evenement is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch).